swaggblogg

Senaste inläggen

Av Heidi Lönnberg - 3 april 2013 18:20

 

Av Heidi Lönnberg - 3 april 2013 18:06

LITE SMINK TIPS FÖR VÅREN!   

NU ÄR NATURALT IN!

 

  

            

                

Av Heidi Lönnberg - 3 april 2013 14:56

HALOJ! 

 

Tänkte lägga hit en bild på en bild med väldigt viktig och SANN text. 

Du är vacker för den du är. Låt inte andra försöka ta över dig. Själv har jag blivit mobbad men lärde mig så småningom att säga till till någon, t.ex vuxen. Blev också hotad av att bli mördad på natten. Jag grät varenda kväll men bättre blev det int tills jag berättade till mina föräldrar. Den elaka personen har aldrig efter dess vågat göra nåt åt mig. Känner mig trygg. 

 

Första gångerna i skolan när jag fick höra att bäst är det om man berättar för vuxna så tänkte jag: "Men nej nej vuxna ska inte behöva lägga sig i?!". Nu när jag berättat för mina föräldrar lever jag lyckligt. Är kanske inte den populäraste, snyggaste eller så, men har riktiga vänner. Vi finns där för varandra. Vi skrattar ihjäl oss i skolan på rasterna då andra kanske bara sitter någonstans talandes om något tråkigt. Jag menar YOLO. Man måste ju kunna berätta för sina barn hur skoltiderna var. Jamenja, vill bara förstärka din självförtro. DU ÄR STARK. DU ÄR DU. DU ÄR VACKER FÖR DEN DU ÄR PUNKT SLUT.  

Av Heidi Lönnberg - 2 april 2013 19:38

   

Av Heidi Lönnberg - 2 april 2013 19:33

Kännerru dig ledsen? Trött? Arg? Glömd? Lyssna på dehär låtarna isåf!   

Av Heidi Lönnberg - 2 april 2013 19:15

HÄLSOSAMT OCH GOTT!

 

Thailändska fiskbiffar

 

2 - fiskfiléer av gös eller torsk

6 st - scampi råa

1/2 tsk - salt

1 tsk - råskocker

2 - schalottenlökar (finhackade)

1/2 - liten röd chili (finhackad)

2 msk - fisksås

saften av - 1/2 lime

1 - äggvita

färsk slätbladig persilja (hackad)

smör & olja till stekning

 

1. Skär fiskköttet i pyttesmå bitar. Mixa räkorna ytterst lite.

 

2. Blada fisk & räkor och strö över salt och socker.

 

3. Hackad lök, persilja & chili. Tillsät lök, chili, fisksås, limesaft. Rör om varsamt 

 

4. Vispa äggvitan till hårt skum. Vänd varsamt ned i fisksmeten - rör så lite som möjligt annars kan biffarna bli sega.


5. Forma små runda bullar av smeten & lägg på en tallrik. Platta till dem lite. Låt stå i kylen ca 30 min och vila.

 

6. Stek sedan biffarna varsamt i olja & smör. Räkna med 3 min på varje sida.

 

7. Servera med thailändsk gurksallad, dipsås från Hanoi och grön sallad.

 

    

Av Heidi Lönnberg - 2 april 2013 18:28

Hola!

Här några saker jag köpte idag!   

 

Seppälä: Link's armé rock

Sizes: XS S M L

EUR: 59,95   

Olika sko butiker (t.ex. Wild Shoe eller Kookenkä): Converse all star mid

Sizes: All

EUR: 75,00

SEK: 699.-

Presentation


Tjo! Är en tjej på 14 somrar som älskar bland annat att dansa, sjunga och lyssna på musik. Här på min blogg bloggar jag så mycket som t.ex hälsa.Läs gärna min blogg och dela!
Twitter: heidilonnberg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards