swaggblogg

Senaste inläggen

Av Heidi Lönnberg - 26 april 2013 17:29

Hej. Har bara lust att gråta ihjäl mej. Justin kom inte till "Welcome to Finland". Okej visst, jag förstår att han gör sig klar för kvällen men ändå. Hoppades väl för mycket. Alla sjöng och skrek och jag fick bara mer hopp att han skulle komma eftersom i Twitter och i Facebook hade många skrivit t.ex såhär: "OMG JUSTIN ÄR PÅVÄG! SKRIK LITE MER ÄNNU! ÄR NI REDO BELIEBERS?" och gissa hur mycket jag trodde på det. jo, 99%. Annan sak jag ville ta fram var det att på denhär händelsen så var det mycket om andra artister och så och när där var en stor screen så kom det videon och bilder från radion YleX som då typ hade kontroll över hela saken. Men är så skit ledsen. Men har tänkt att ska åka på hans konser till Kanada på sommaren.

Men ni som slapp eller har sluppit på hans konser, jag är så sjukt avundsjuk.

Önskade bara att hade biljett.              

ANNONS
Av Heidi Lönnberg - 23 april 2013 15:07


Halloj!

 

DVBIOSÖDGV-WSBÖVOISBEVEO 

INGEN SKOLA PÅ FREDAG WOHOO OCH DET

P.G.A ATT SKA TILL... WELCOME TO FINLAND JUSTIN BIEBER  AMEN FYFAN ÄR SÅ GLAAD EFTERSOM HAN KOMMER TROLGEN SJÄLV DIT (TILL HELSINGFORS) OCH DE VÄLJER EN GRUPP MED BELIEBERS SOM FÅR TRÄFFA HONOM OJ GUUD OJ GUUDDD wäpGHÄEPRGGE

 

jag måste lugna mej. Verkligen.

Ja men okej, ska dit med tåg ganska så tidigt, hela "saken" 

börjar tolv :) Så ja åker tid mediallafall två mina vänner, Amalie & Matilda kanske också en min vän Ellen. Vi får se eftersom  att hon ska

nästa dag till S:t Petersburg på hans konser.

Nej... tyvärr såska jag inte till hans konser... snyft :(

Men är så jvla dum i huvudet och visste inte äns när de började sälja biljetter och har här hemma med mamma sökt biljetter som inte skulle kosta så mkt och nu är det snart redan Fredag och åååh men viktigast är för mig att se honom. Och kyssa honom. Och bli hans fru. Och fö med honom. ÅÅÅÅh han är så perfeeekt :( Jag är olyckligt kär och har varit ända sen han blev känd som först.

 

       


ANNONS
Av Heidi Lönnberg - 22 april 2013 14:42

 

Av Heidi Lönnberg - 20 april 2013 19:58

Haloj!

 

Okej, så jag prenumererar på sidan "Beliebers" i Facebook och märkte detta som just uppdaterats från Norge, där JB just nu är:

 

Över om bilden stog det: 

"JELENA COME BACK! 

Justin and Selena in Norway."

Vet inte om person som skrivit dethär menade "Jelena came back" eftersom det är ju en viss skillnad. Men okej, ska nu tala lite om Jelena. Många undrar varför egentligen Selena gjorde slut, det finns säkert många olika små saker men en var att Justin tittade på modeller i badkläder, men vad JAG tycker är det ju manligt hahaha. Okej men som sagt så sägs det att JB försökt få tillbaka Selena med t.ex denhär bilden:

 

Är de nu tillsammans? Bloggar DIREKT om det om man får veta mer om bilden som är från Norge. 

Pussar & Cramar   

Av Heidi Lönnberg - 19 april 2013 19:41

Självmord...

 

Det är en seriös sak. Många ungdomar också såklart vuxna men oftast ungdomar funderar på att göra självmord, de tänker att det är bättre. Min finska kompis har fullt med skador på armarna, benen och överom brösten. 

Hon talar om självmord, fråga mig om jag funderat på att ta självmord osv. 

Jag är rädd för henne. Väldigt rädd. Jag vill att hon förstår hur dyrt livet är, och att hon har chansen att leva. Har någon undrat på vad det händer när man dör? Blir man inget? Får man ännu ett liv? Blir man bara ingenting som aldrig kommer känna kärlek, sorg eller något annat. 

Jag vill att min kompis får leva, att hon inte ens  tänker tanken att ta självmord, hon ritar i sina rithäften mycket  hämska saker. Hon går i min dansgrupp och vi försöker alla övertala henne att sluta tänka dåligt om sig själv. Vi har ritat bilder till henne, skrivit meningar som menar nåt osv. Alla bryr sig. Jag bara önskar att hon kommer klara sig och önskar att ingen annan heller skulle ha en såna hämska tanker i sig som läser detta. 


PS. Ifall du vill tala eller så, ta kontakt via kik: heidileidi. 

Om du inte har kik, passa på att ringa numret som finns i denhär videon:

 

Av Heidi Lönnberg - 18 april 2013 18:40

HEJSAN!

 

Har funderat på att laga en vlogg (video blogg) men är inte helt säker ännu. Skulle laga vlogg om lite allt, min vardag osv. Skulle också gå igenom och diskutera saker samt ha frågestgunder och svar videon :) Och SÅKLART skulle jag använda en ordentlig kamera: Nikon D3100 men lets see lets see    Nu tänkte jag iallafall lägga hit exempel på kanske Svergies mest kända vloggare:

 

Clara Henry, YouTube: tahultsbarn

William Spetz, YouTube: lillabloggen

Tora Sparkles, YouTube: Tora Sparkles

Keyyo, YouTube: VeryCoolNinja


Ha de så bra! :)

Av Heidi Lönnberg - 15 april 2013 15:22

Nu är det läppstift och skimrande ögonskugga som gäller!

 

     

Presentation


Tjo! Är en tjej på 14 somrar som älskar bland annat att dansa, sjunga och lyssna på musik. Här på min blogg bloggar jag så mycket som t.ex hälsa.Läs gärna min blogg och dela!
Twitter: heidilonnberg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swaggblogg med Blogkeen
Följ swaggblogg med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se